23 Augustus: Kidney Row Amsterdam!!

31-07-2014 08:57

 

Beste roeiers en roeisters,

Op de dag dat de Wereldkampioenschappen Roeien van start gaan, vindt ’s middags op zaterdag 23 augustus in Amsterdam de eerste editie van de Kidney Row plaats. Een uniek fondsenwervend roei evenement op de Amstel dat gesteund wordt door Amsterdamse roeiverenigingen. Zowel voor beginnende als zeer ervaren roeiers een uniek roei-evenement in navolging van de beroemde Vogalonga in Venetië. De 70 landen die meedoen aan het WK Roeien zijn tijdens de Kidney Row alle vertegenwoordigd met een eigen vlaggenboot. 

Alle boten hebben hetzelfde doel voor ogen want het roeispektakel is in het leven geroepen om geld bijeen te halen voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. 

DOE OOK MEE EN MAAK HET VERSCHIL VOOR 2,5 MILJOEN NIERPATIËNTEN WERELDWIJD!
 

Aan de Kidney Row kunnen zowel bedrijven als particulieren meedoen met een niet-gemotoriseerde roeisloep, drakenboot, kano of andere roeiboot. De deelnemers die geen eigen boot hebben kunnen met een gehuurde boot deelnemen aan de 16 km lange tocht van De Amstel tot Ouderkerk a/d Amstel en weer terug. De boten worden niet beoordeeld op snelheid maar er is wel een prijs weggelegd voor de mooist versierde boot. 

Deelname met een roeisloep komt op € 25,- per persoon, daarnaast is het de bedoeling dat er per boot een sponsorbedrag van minimaal € 200,- wordt opgehaald!

Voor verdere informatie, klik hier >>

Gelijk aanmelden? Klik hier >>

Roeiteams die willen meedoen met hun eigen sloep kunnen contact opnemen met:

Jenny Deflers JennyDeflers@nierstichting.nl / 035-6978029

Susan Weenink SusanWeenink@nierstichting.nl / 035-6978051 

 

—————

Terug