Ons eigen logo!!

08-01-2014 06:03
2013 was het jaar waarin ik me mocht aansluiten bij SloeproeienNL. Ik las op Twitter Kees zijn bericht dat hij wel wat versterking kon gebruiken en heb me meteen aangemeld. Inmiddels help ik actief mee met het beheer van de Twitter en Facebook accounts. Mijn foto’s van de wedstrijden plaats ik op Instagram en Flickr. De ideëen om SloeproeienNL nog verder vorm te gaan geven, zijn er. De verdere uitwerking van de plannen komt nog… Maar wat is een stichting zonder een eigen logo?? Ik besloot (in overleg met Kees natuurlijk) om dit project eens even op te gaan starten.....
 
Een oproepje op Twitter en Facebook leidde al heel snel tot een aantal serieuze reacties. Aangezien we als stichting alleen nog maar onkosten hebben en minimale inkomsten genereren, waren de mensen die aan hadden geboden om tegen een kleine vergoeding een logo te ontwerpen, geen optie. Al snel kreeg ik een berichtje van Eddie (Hjoed ’n Makkie) met wat vragen over het te ontwerpen logo. Hij zou eens even informeren bij een bekende van hem.
 
Hierna werden de eerste ideeën al vrij vlot op de mail gezet naar Eddie en door hem verstuurd naar Anne Waterlander van X-lent for you
Halverwege december kwam er weer een berichtje binnen met een eerste opzet van het logo. Ik was meteen erg enthousiast, het was eigenlijk precies zoals ik het in gedachten had. Nog een paar verbeterpuntjes aangegeven voor het definitieve logo. Dit kwam echt op de valreep van 2013 nog bij ons binnen en we zijn er trots op dat we dit nu met jullie kunnen delen!
 
Jullie zullen het in 2014 ongetwijfeld nog regelmatig voorbij zien komen!
 
Uiteraard is onze dank aan Anne en Eddie groot! Eddie omdat hij onze vraag aan de juiste persoon heeft voorgelegd. En Anne heeft vervolgens het logo geheel belangeloos voor ons ontworpen!
Uiteraard willen we je daarom ook even wijzen op de website van X-lent for you
 
Carla Forsten
 

—————

Terug