Scheepstimmerbedrijf Koornstra ook in 2015 weer sponsor van sloeproeienNL!

06-01-2015 21:49

Ingezonden mededeling van onze sponsor van het 1e uur! 

Om te beginnen wensen we (Willem en André) iedereen  een fantastisch roeiseizoen toe!

Ook dit  jaar werken we weer samen met sloeproeienNL door middel van sponsoring en we zijn blij met de goede en prettige samenwerking.

Afgelopen jaar bestond ons bedrijf alweer 25 jaar en in die jaren hebben we de nodige ervaring opgedaan met het maken van roeiriemen! Begonnen als scheepstimmerbedrijf, maar nu al weer vele jaren een vaste leverancier van riemen voor roeisloepen. Destijds zijn we klein begonnen met een 6-tal riemen voor een kleine damessloep in Harlingen, maar op dit moment kunnen we toch wel zeggen dat we het grootste deel van de  sloepenvloot al een keer van nieuwe riemen hebben voorzien.

Op dit moment zijn we druk bezig met diverse setjes nieuwe Riemko’s, de lichtere riemen die we sinds 2007 maken naast de originele riemen en die door het gewicht en vormgeving goed bevallen bij de roeiers.

We zijn elk jaar weer blij met het vertrouwen dat de roeiers in onze riemen stellen. En omdat we dat graag zo willen houden, zijn we op dit moment bezig met het ontwikkelen van de Riemko Light. Stilstand is achteruitgang! We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen via de nieuwsbrief van sloeproeienNL

 

Scheepstimmerbedijf Koornstra
Hermesweg 1d
Harlingen


Postadres: Kanaalweg 48, 8861 KG Harlingen
Tel 0517 414410
Mob 0613344313
email: info@roeiriem.nl
site: www.roeiriem.nl

—————

Terug