Skipke sloeproei kussens

10-05-2017 20:29

Onderstaand artikel ontvingen wij van Hijlkje Lootsma van Skipke sloeproeikussens

Het Skipke sloeproei kussen is een kussen speciaal ontwikkeld om blaren en doorzitplekken tegen te gaan. De basis van de ontwikkeling van het kussen is onze jarenlange ervaring in de revalidatietechniek én onze eigen achtergrond in het sloeproeien. Met deze ervaring hebben wij het Skipke kussen ontwikkeld. Het Skipke kussen is gemaakt van natuurlijke materialen die hun werkzaamheid hebben bewezen bij zitproblematiek in de revalidatiewereld. Deze beschermende en hoogwaardige onderdelenzijn nu ook beschikbaar  voor het sloeproeien. Sinds afgelopen jaar hebben we de eerste kussens door het hele land verkocht. We krijgen veel positieve reacties terug en geen retourzendingen! Zie hier een aantal opmerkingen:

“Ben zeer tevreden en te spreken over het kussen. Weet zeker dat er meerdere roeiers zullen volgen.”

 

“Na jaren zoeken eindelijk een oplossing voor mijn zere billen. Ik had al van alles geprobeerd, op een handdoek zitten, er een opblaas kussentje tussen ik heb zelfs op een binnenband van een kruiwagenband gezeten (daar word je zeeziek van:) Maar alles werkte niet of maar even of alleen voor een training en bij een pittige wedstrijd had ik dan toch mijn billen weer open liggen... Nu ik op het kussen van Skipke zit heb ik geen problemen meer! Ik kan hem van harte aanbevelen...!”

 

“Er zijn meerder roeiers bij ons in de sloep die een Skipke kussen gebruiken en allemaal heel positief dus ik durf hem zo wel aan te schaffen want ik weet dat het werkt”

 

Hoe werkt het kussen

Het Skipke sloeproeikussen is gemaakt van het sap van de rubberboom dat we verwerken tot een natuurlijke latex. Deze latex heeft een ronde, open celstructuur die een goede vocht- en warmteregulatie en superieure veerkracht biedt. De onderlaag van het kussen is gemaakt van een polypress, onder hoge druk samen geperst schuim dat zorgt voor veel stabiliteit. Het samenspel van deze materialen levert optimale ondersteuning, warmteregulering en een fijn contactoppervlak. De hoezen van de kussens zijn van bamboe textiel gemaakt. Bamboe textiel heeft een holle structuur waardoor het veel vocht kan opnemen. Ook droogt de stof heel snel en heeft het een verkoelende werking. Hierdoor blijft de huid tijdens het roeien veel droger waarmee de kans op blaren en doorzitplekken sterk afneemt. 

Er zijn drie soorten Skipke kussens: Soft, Medium en Top. Zo is er voor iedereen een geschikt kussen.

 

Meer informatie over onze kussens staat op de site www.skipke.com

We staan dit jaar met onze stand ook bij sloeproeiwedstrijden  zodat iedereen lijfelijk kennis kan maken met het kussen. We melden op welke locaties we aanwezig zijn via Facebook. Dus volg ons op Facebook!

Wij zijn er van overtuigd dat wij de pijnlijke kant van het sloeproeien kunnen voorkomen met het Skipke kussen en daarmee het plezier in het sloeproeien kunnen vergroten.

—————

Terug