Utrechtse Grachtenrace RonDom!

30-03-2014 10:46

Het is alweer twaalf jaar geleden dat we 'ja' zeiden tegen het avontuur dat we de Utrechtse Grachtenrace ronDom hebben genoemd. Wat ons elk jaar weer opvalt, is dat een grote groep met trouwe ronDom deelnemers telkens weer terug komt. We horen u al zeggen 'dat komt natuurlijk door de gratis koffie'. Het is het tweede jaar dat we starten vanaf het Landgoed Rijnouwen waar de koffie veel beter, maar helaas niet meer gratis is. We zie dat onze trouwe fans zich ook dit jaar weer hebben ingeschreven.

Dit was voor ons een grote opluchting. Het is elk jaar weer spannend als we de inschrijvingen starten. De nieuwe startlocatie is voor ons een goede zet geweest. Het heeft veel extra tijd en aandacht gekost om de logistieke uitdagingen te tackelen maar het was de moeite dubbel en dwars waard.

De reacties van onze trouwe deelnemers en van alle deelnemers die voor het eerst mee hebben gedaan waren overwegend positief. Dat heeft ons de moed gegeven om de route dit jaar weer vanuit het mooie natuurgebied in Bunnik te laten starten. 

 

We hopen daarom deze mooie route aan nog meer teams te kunnen laten zien. 

SCHRIJF JE DAAROM NU IN VOOR DE LAATSTE PLEKKEN VOOR DE RONDOM OP 12 APRIL!!

Inschrijven kan via deze link

 

Met vriendelijke groet,

De organisatie van RonDom

—————

Terug