sloeproeienNL nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het sloeproeinieuws en abonneer je op onze nieuwsbrief. Je ontvangt deze dan circa 4 x per jaar

Nieuws

21-09-2018 06:31

TE KOOP: The White One

TE KOOP: roeisloep The White One, een reddingsloep uit 1960 en volledig gerestaureerd in 2000

Type

Reddingssloep

Thuishaven

Amsterdam

Bouwjaar

Ca.1960 (restauratie in 2000)

Materiaal

Polyester met aluminium kiel bak

Oorsprong

Mulder en de Rijke

Lengte over alles

6.50 m

Lengte op de waterlijn

6.35 m

Grootste breedte

2.15m

Grootste hoogte boven de waterlijn

1.05 m

Gewicht incl. riemen en dollen

730 kg

FSN - nr./register

176

   

Roeiers

8

Vraagprijs: € 15.500,-- inclusief trailer, dekzeil, reserve roeiriem, klein materiaal,  enz.

Interesse? Neem dan contaxt op met Eric Witte, Eric@wittebouw.nl

—————

09-07-2018 13:34

Wedstrijdbeoordeling FSN

Beste sloeproei(st)ers,

Vorig jaar heeft de wedstrijdcommissie van de FSN een poging gedaan om alle FSN wedstrijden door een aantal van haar deelnemers te laten beoordelen. Het is gebleken dat er te weinig gebruik is gemaakt van deze mogelijkheid. Om toch een goed beeld te krijgen van de kwaliteit en populariteit van de diverse roei-evenementen, heeft de wedstrijdcommissie in samenwerking met de FSN webmaster een online enquêteformulier gemaakt welke door jullie ingevuld kan worden. Invullen hoeft dus niet per team. Je kunt als individuele roeier jouw visie op het evenement geven.

In dit formulier vraagt de FSN je naar je persoonlijke mening over de wedstrijd die je bezocht hebt. Zijn er op 1 datum meerdere evenementen dan volgt een keuzemenu waarbij je het door jou bezochte evenement kunt aanklikken. Na het aanklikken van de gekozen wedstrijd word je verder door de enquête geleid. Het formulier zal vanaf de dag van de race tot 14 dagen daarna beschikbaar blijven. De informatie uit de enquête wordt door de wedstrijdcommissie gebruikt om tot een gemiddeld oordeel te komen over de georganiseerde race. Met dit oordeel hoopt zij de betreffende organisatie te kunnen helpen bij het eventueel perfectioneren van haar evenement en ontdekt de commissie wat voor de roeiers het belangrijkste onderdeel van een race of evenement is. Hopelijk leveren de antwoorden leuke tips en/of waardevolle feedback op. De informatie die uit de enquêtes komt is van belang voor zowel de wedstrijdcommissie als voor de organiserende verenigingen. Het is immers aan hen om het evenement zo goed mogelijk naar de wens van de roeiers en de FSN te organiseren. Mochten de vragen daarom niet voldoende uitgebreid zijn en zou je graag nog aanvullende informatie willen geven dan kan dat per e-mail: wedstrijdcommissie@federatiesloeproeien.nl en/of federatiesloeproeien@gmail.com

De FSN roept op om zoveel mogelijk wedstrijden te beoordelen zodat er samen kan worden gewerkt aan een sloeproeiseizoen met races en evenementen van de best mogelijke kwaliteit.

 

Voor de beoordeling Kameleonrace, Respec op de Lek en Berentocht, klik hier >>Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Door een vinkje te plaatsen in het juiste vakje wordt de mate waarin jouw antwoorden wel of niet anoniem gebruikt mogen worden vastgelegd. De FSN hoopt op een grote deelname aan de online enquête(s) en wensen jullie een sportieve en fijne tweede helft van het sloeproeiseizoen!

—————

10-05-2018 13:05

Correctie FSN sleepwaarden 2018!

Op 25 april jl. is er vanuit de FSN een mail gestuurd naar alle verenigingen over de sleepproeven 2018. Hierin is aangegeven dat er grondig is gekeken naar sleepproeven. Hier is nu een resultaat uit voort gekomen. Hier tref je de brief van de SKC met het resultaat van het onderzoek naar de sleepwaarden aan. De brief spreekt voor zich. 
 
Hier vindt je het sloepenregister zoals vanaf 9 mei van kracht zal zijn en waarmee bij de HT berekend zal worden. De herberekening van de uitslagen zal z.s.m. plaatsvinden. De FSN hoopt hier volgende week mee aan de slag te kunnen. 
 
Eventuele correspondentie n.a.v. dit bericht graag naar bestuur@federatiesloeproeien.nlLees meer: https://www.federatiesloeproeien.nl/news/correctie-sleepproeven-2018

—————

—————